Cees Pelkmans geeft ‘raadsstokje’ door aan Tim Appels

tim cees640

Tim appels (l) en Cees Pelkmans

Goirle – Een ongelooflijk moeilijke beslissing, maar na lang wikken en wegen heeft Cees Pelkmans moeten besluiten zijn raadslidmaatschap neer te leggen. Omdat hij vanwege zijn drukke baan niet meer voldoende tijd kon besteden aan het raadswerk, nam hij dinsdagavond afscheid van de gemeenteraad van Goirle. Tim Appels volgt hem op.

"Het voelde als in het tv-programma waarin iemand zoveel mogelijk bordjes in de lucht moest houden. Voor mijn gevoel vielen er steeds meer bordjes kapot. Het laatste half jaar heb ik niet de tijd gehad om mijn werk voor de gemeenteraad goed te doen" aldus Cees in zijn afscheidsrede. Cees blijft lid van LRG en blijft de partij achter de schermen ondersteunen met zijn ruime politieke ervaring en kennis.

Cees laat zijn plaats niet zomaar aan de eerste de beste over. Tim Appels is al jaren verbonden aan LRG. Niet alleen als lid, maar ook als voorzitter. Als plaatsvervangend commissielid ‘Ruimte’ heeft Tim de nodige kennis over de diverse dossiers opgedaan en is hij bekend met de manier van werken in de raad.

LRG bedankt Cees voor zijn enorme inzet en betrokkenheid en wenst Tim veel succes een mooie tijd in de raad.