Ook LRG feliciteert Ireen Wust

Trots op onze Nederlandse top sporters, maar in het bijzonder op Ireen Wust.

 Ireen Wst Sochi 2014 1x1

Huldiging 

De gemeente Goirle huldigt maandag 3 maart schaatster Ireen Wüst voor haar geweldige prestaties tijdens de Olympische Spelen in Sochi. Zij won maar liefst 2x goud, op de 3.000 meter en met de ploegenachtervolging en drie keer zilver op de 1.000, 1.500 en 5.000 meter. Hiermee is zij de beste Nederlandse olympiër ooit! Goirle is bijzonder trots op haar. Reden genoeg om haar aanstaande maandag in het zonnetje te zetten.

Rondrit

Maandag 3 maart maakt Ireen Wüst een rondrit op de prinsenwagen door het centrum van Goirle.  De rondrit start om 15.00 uur vanaf hoek Tilburgseweg/Dorpsstraat. De route verloopt via de Tilburgseweg naar de Kalverstraat en eindigt rond 15.30 uur op het Oranjeplein. De genoemde straten zijn tussen 15.00 uur en 15.30 uur afgesloten.

Programma huldiging

15.00 uur Start rondtour Ireen Wüst. 
15.30 uur Huldiging op het podium bij het gemeentehuis aan het Oranjeplein met optreden van Xander de Buisonjé en Johnny Purple
16.30 uur Einde programma

Parkeren

Parkeren op het Oranjeplein is in verband met de feestelijkheden niet mogelijk. Er geldt daar een parkeerverbod vanaf zondag 2 maart 21.00 uur tot maandag 3 maart 18.00 uur. U kunt wel gratis parkeren in parkeergarage De Hovel. Komt u op de fiets? U kunt deze gratis stallen op het Kloosterplein. Doorgaand verkeer van de Kalverstraat naar de Groeneweg en omgekeerd is op maandag 3 maart vanaf 12.00 uur tot circa 18.00 uur gestremd. Dit in verband met de opstelling van het podium voor het gemeentehuis.

Goirle in oranjestemming

We vragen iedereen die Ireen wil toejuichen om in oranje of goud gekleed te komen. Bewoners aan de route kunnen ook vlaggen om op deze manier Goirle in feeststemming te brengen.