Lustrum moonlightshoppen voor LRG

Zaterdag 9 december geeft LRG (Lijst Riel Goirle) voor de vijfde keer op rij acte de présence tijdens het moonlightshoppen in Goirle.

 “We zijn graag bij dit sfeervolle evenement aanwezig. Ieder jaar spreken we veel bezoekers en het gaat heus niet altijd over de politiek. De verhalen zijn juist heel divers, van kritische noot richting gemeente tot mooie levensverhalen. Uiteraard zijn wij het hele jaar door bereikbaar voor burgers in Goirle en Riel, maar tijdens het moonlightshoppen in Goirle lijkt de drempel voor veel bezoekers lager om ons aan te spreken.” Zegt Bert Schellekens, fractievoorzitter en lijsttrekker van LRG voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. “Momenteel zijn we druk bezig met de afrondende fase van ons verkiezingsprogramma. Hierin hebben we o.a. thema’s opgenomen die we de laatste jaren vanuit de inwoners van Goirle en Riel aangereikt hebben gekregen. Ook tijdens het aankomende evenement willen we de bezoekers de mogelijkheid bieden om met ons in gesprek te gaan en kunnen zij onderwerpen aandragen die we eventueel als sluitstuk in ons verkiezingsprogramma kunnen opnemen. Dus heeft u nog een prangende vraag, een mooi verhaal of wilt u ons nog iets meegeven over onze gemeente, dan ontmoeten wij u graag tijdens het moonlightshoppen in Goirle.”

De kraam van LRG vindt u aan de Tilburgseweg. Bent u niet in de gelegenheid de kraam te bezoeken, u kunt LRG ook mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..